Hvad er coaching?

Personlig udvikling

Med coaching begynder du en personlig forandringsproces – en udvikling, som giver dig mening og værdi.

Det kan være, at du sidder med en følelse af afmagt – er fastlåst i tanker og vaner – sidder med svære valg – har negative tanker – har angst – har bekymringer eller har du konflikter, som du ikke kan se dig ud af – lider du af eksamensskræk – har du arbejdsmæssige udfordringer? Er du det bedste sted i dit liv – er dit selvværd i balance – kan du finde din energi og glæde?

Spørgsmålene kan være mange – tankerne kan være mange.

Ønsker du en forandring – så er jeg væggen du spiller bold op ad – Det er din forandring og jeg støtter og hepper på dig hele vejen.

Nå målet

Coaching hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale. Du opnår de resultater, du ønsker, og som fungerer både på jobbet og hjemme.

Kontrol – Lederskab

Når du ved, hvad der er vigtigt for dig, er det langt lettere at tage kontrol og dermed lederskab over både dit privatliv og dit arbejdsliv.

Glæde – Motivation

Kunne du trives bedre på din arbejdsplads, og kan forholdet til de vigtigste mennesker i dit liv blive bedre? Er dit liv i god balance og er du rigtig glad?

Coaching hjælper dig med at finde frem til netop det, der giver dig glæde og motivation. Coaching hjælper dig med at finde afklaring så du finder du af, hvad der er vigtigt for dig – og dermed giver dig en ro til at gå videre.

Hvad giver dig værdi?

Lever du det liv, du allerhelst vil i overensstemmelse med dine værdier?

Er dit selvværd helt i top – eller kunne det blive bedre?

Gennem coaching bliver du bevidst om dine værdier. Værdier er dit eget regelsæt, du bruger i dit liv. Den forandring du ønsker – giver den dig værdi? Lever du efter dine værdier eller tilsidesætter du dem? Din adfærd og holdninger afspejler dine værdier – derfor er det vigtigt, du selv er bevidst om dem.

Coaching hjælper dig med andre ord til at få styringen tilbage i dit liv. Ved at være tro overfor dine værdier – forbedrer du dit selvværd og din livskvalitet.

Coaching ændrer ubevidste overbevisninger – og de er nemme at ændre!

Vi mennesker drives bl.a. af vores erfaringer, værdier, vaner og overbevisninger, som skabes gennem hele vores liv. Overbevisninger er ubevidste og kan både være støttende og begrænsende. Ved at blive bevidst om dine overbevisninger får du mulighed for at sætte spørgsmålstegn til dem – hjælper dine overbevisninger dig – eller hæmmer de dig?

Har du et ønske om forandring?

Hos Mette ved One2OneCoach får du en fortrolig og neutral samtalepartner, der udfordrer dig til at tænke og handle anderledes. Du får ”nye øjne” på dine udfordringer – og ser nye perspektiver

Du kan opnå overblik og klarhed over, hvad du skal – eller ikke skal.

Du kan skabe forandringer – som du måske ikke troede, var mulige.

Jeg er ikke din rådgiver – jeg er væggen, som du spiller bolden op ad.

Jeg tror på, at du har svarene inde i dig – du skal blot have de rigtige spørgsmål til at finde dem frem.

Kun ved at du finder svarene – finder du vejen til forandring.

Du bliver klogere på dig selv gennem forløbet – og dermed når du dine mål.

Jeg tror på dig – og støtter dig hele vejen.

Business coaching

Business coaching er et effektivt værktøj for dig, der ønsker at tage lederskab og udnytte dit fulde potentiale.

Coachingen giver dig muligheden for at tænke anderledes – se på tingene anderledes – tolke andre anderledes. Det vil gøre, at du handler anderledes. Du vil se og møde andre tilbagemeldinger – og dermed er du i gang med at skabe den udvikling, som vil skabe og give vækst, energi og glæde. Når du har glæden motiveres du til at gøre mere af de gode – dvs. du får mere energi, hvilket føre til mere vækst. På den måde starter du den positive spiral.

Coaching støtter dig i forandringen på vej til nye resultater og giver dig øget mental styrke.

Når du står som ansvarlig leder er der mange beslutninger at træffe både i forhold til medarbejdere og i forhold til økonomien. Drøftelser og beslutninger, hvor det er godt at have en uvildig person.

Coaching giver dig ikke sparring med råd og vejledning – men stiller spørgsmål ved din nuværende adfærd – for på den måde at give dig tid til refleksion og dermed skabe den personlige forandring og dermed udvikling, som vil gavne såvel dig som dit arbejde.

Du er et helt menneske og vi fokusere derfor om dit hele jeg.

Skal jeg vælge en psykolog eller en coach?

Sammen med en coach arbejder du med din fremtid – din ønskede tilstand.

En psykolog arbejder med din fortid.

En coach hjælper og støtter dig til i den forandring og udvikling, som du skal i gennem – for at finde vejen til det du gerne vil.

Coaching hjælper dig i mange af livets sammenhænge.

Du er et helt menneske og vi fokusere derfor om dit hele jeg.

Coaching er effektivt, og oftest er det nødvendigt med meget færre sessioner, end hvis du gik til en mentor eller en psykolog.

Beskrivelsen på coaching:

Coaching er et effektivt værktøj for dig, der ønsker at tage kontrol og lederskab i dit liv.

En coach er en fortrolig og neutral samtalepartner, der udfordrer dig til at tænke og handle anderledes. En coach hjælper dig til at se tingene i nye perspektiver.

En coach støtter dig til at finde lige præcis den vej, som du inderst inde godt ved, at du skal gå, men som du lige nu ikke kan finde.

 

”At hjælpe” af Søren Kirkegaard.

”At man når det i sandhed skal lykkes at føre et menneske til et bestemt sted, må se til at finde ham der, hvor han er, og begynde der.”

 

En coach hjælper dig med at finde livsglæde og skabe balance i dit liv.