Hvor coacher jeg?

Coaching i din virksomhed

Hvis du er virksomhedskunde tilbyder jeg at møde op i din virksomhed.

 

Har du spørgsmål, eller har du bare lyst til at komme i gang med coaching så kontakt mig. Du kan kontakte mig via hjemmesiden her – eller du kan ringe til mig.

Coaching over telefonen

Hvis du bor et stykke vej fra coachinglokalet er der er også mulighed for at vores coaching foregår over telefonen eller via Skype. Min erfaring er at coaching over telefon og Skype er ligeså effektivt som et personligt møde. Nogen foretrækker et telefonmøde fordi det er nemmere at få til at passe med en travl hverdag.

Coachinglokale i Hillerød

Som udgangspunkt foregår vores coachingsessioner i mit hyggelige lokale hjemme på Kongens Vænge.

Der er dog andre muligheder – fx coaching over telefonen/skype eller i din virksomhed.