Om Mette

Mit navn er Mette

Business, Life og stress coach.

Har du udfordringer i arbejdslivet eller privatlivet? Er du det bedste sted i dit liv? Er dit selvværd, hvor det skal være? Uanset din udfordring – så støtter jeg dig i din forandringsproces.

Jeg hjælper med udfordringer i dit liv – både i dit arbejdsliv og dit privatliv. Har du eksamensskræk – eller andet – som du ønsker skal forandres? Uanset hvad du har af udfordringer – er jeg klar til at hjælpe dig.

Jeg har siden 1990 arbejdet indenfor HR, både som HR partner og HR Chef. Jeg har løbende undervist og coachet såvel privat som erhvervsmæssigt. Jeg fungerer endvidere som coach for kursister, der er i gang med coachuddannelsen. Jeg coacher hjemmefra, hos dig, eller hvor det passer. Privat er jeg gift og har 3 børn.
Kontakt

Jeg har mange års erfaring med det at arbejde med det enkelte menneske gennem kommunikation og udvikling. Det har altid givet mig stor energi ved at se, når mennesker rykker sig – og dermed evner at gøre ting / tænke tanker – som de ikke troede mulige tidligere. I forhold til mit arbejde som coach er det især den forandring, jeg oplever hos mine ”kunder” – når de pludselig ændre i deres adfærdsmønster – i deres tankegang, hvor der kommer en ”wow-oplevelse”. Jeg oplever, at de siger tak til mig – dog er det altid dem selv, der har gjort arbejdet. Jeg er til deres rådighed – som væggen de spiller bold op ad.”

Mette Løfquist

One2OneCoach ejes og drives af Mette Torp Løfquist, som er certificeret og eksamineret ICI Coach. Uddannelsen er ICI godkendt (International Coaching Institute).

Jeg er forpligtet til at efterleve coachingens etiske regler og standarder vedr. coachadfærd. Dette betyder bl.a. at jeg har respekt for dig, anerkender det du siger – og ikke siger samt har tavshedspligt.

Jeg tilbyder et forløb med respektfuld, struktureret og effektiv personlig coaching. Vi starter der, hvor det er vigtigt for dig. Det er dig, der er i fokus og sætter dagsordenen. Mit ansvar er at have fokus på dig – at du er tryg og opnår den forandring, som du ønsker.

Mit udgangspunkt er, sammen med dig, at undersøge og justere de tankemønstre, følelser og eventuelle overbevisninger, der modarbejder dig således, at du kommer i mål med den forandring du ønsker.

Her finder du mig

Kongens vænge 105
3409 Hillerød